rubriker är så svårt!

vad gör jag? jag lyssnar på Freestyler, med Bomfunk MC's (ni vet megahiten på alla födelsedagsfester cirkus 1999). sen har jag dödat min dator, så den går skitbra nu. I typ, en dag till. jag hatar verkligen datorer. funderar på att sluta använda de helt. kommer säkerligen sluta som eremit, långt ute i skogen. men whatsoever. antar att regeln "ingen dator = inget liv" gäller. eller så har jag förväxlat den med "ingen dator = evigt liv".
försöker hitta bra musik. har lyssnat på Alexisonfire, Arusha Accord och pg.lost senaste veckan. känns som jag behöver något nytt. jag förstår inte, 6000 låtar och jag är fortfarande inte nöjd.
på tal om musik (på BLOGGANDE om) så är mitt band upplöst, lite synd men sånt får man ta. så nu söker jag band, alternativt bandmedlemmar. så ett band som saknar trummis eller tvärtom, hör av er. jag är fan på i stort sett vad som helst.
det måste ligga något över söndagar, för de är alltid tråkiga. förresten så är ju anton forsberg lite som (liknelse stulen av André Wickström) en "omvänd josef fritzl". mysigt.

söndagsdroger

Jag sov i en kyrka med störiga 95or idag hemskt trevligt. Jag luktar intrökt också, sen i fredags. Uhuhuhusch.

Märkte i fredags att jag har ett starkt dragande behov av att ligga sked, och har inte gjort det sedan dess (utan bara ställt mig frågan "vart ska jag göra av den andra armen?"). Det gnagde jättemycket, då jag i fredags natt var uppe till 04:30 för att jag inte ville sova, eftersom om jag somnade skulle jag somna ensam och inte i skedposition. Antar att detta beslut var en kombination av sömnlöshet och socker. Hehehehemskt.

I varje fall har jag börjat planera min jul. Jag ska se folk. Kramas. Ligga sked. Springa i mellandagsrean. Dricka Glögg. Mysa. Och dricka Alkohol. Hoppas det går att kombinera någorlunda.

Jag ska köpa en skjorta och en fluga också, bara för att jag är så jävla alternativ. Killevippen!


hej bloggeeeeeeen

jag sitter i datasalen, sjukt nice är det INTE. Vi kollar på kattbilder och har dragit Fritzl/Engla-skämt tills det helt enkelt inte var okej längre. Jag förebereder mig på en långfilm om 2012. När jag såg knowing fick jag dödsångest och pratade med Lizzy om det hela natten. Sjukt var det. Bra film för övrigt och hoppas att 2012 är minst lika bra. Överlever vi 2012 måste vi fira det med high five och grillfest. Risken är väl inte så stor, vilket är en bra anledning till fest. Rosett-regeln måste väl gälla även då, som alla es1c's klassfezter.

Nu satte sig Ant-on bredvid mig. Han är en fin han. Om man skulle ha en tävling om norrköpings snyggaste skulle jag ju lätt nominera honom... mot att han nominerade mig. I och för sig är chansen att den tävlingen skulle inträffa ungefär 0 på 1. Så nä.

Har märkt att jag tar min bilddagbok seriöst. Det faktum att jag fixar mig och mitt hår i 1 timme, tar 24 egobilder för att välja en lite bra, och redigerar den i en halvtimme för att sedan lägga upp den med en random text för att jag KANSKE kommer få en fin kommentar är sanslöst mystiskt. Vissa kommentarer värmer ju mer än andra. Som de där smsen jag bara kan läsa om och om och om och om och om och om igen. Sparar dom och läser dom och de värmer mer än de varmaste vinterjackorna man kan hitta. Eller sno. Hihi. Hjortronsylt... åh.

Jag var grymt sugen på Lemon Curd idag. Det måste inhandlas. Gud vad värt det skulle vara. På mackan alltså. Förresten har jag ett nytt alias. tiieep-addeboiii. Och ja, jag skojar. Visst var det roligt?

Puss

lovet är slut och saker är svåra

jag är rätt osäker såhär års. jag köpte ett par fina byxor igår och lämnade tillbaka dom idag. ingen aning om varför, men tror det var för att dom var dyra.
i övrigt är jag osäker på det mesta.

(måste ta tag i saker, måste jobba, träna, plugga. får inget gjort, det gnager lite på mig. åh)

RSS 2.0