jag lär mig!

i think i love
every single little crack on your face
i think i love
even our most casual embrace
you don't have to try
cause i've made up my mind
baby, i think i love you today

remember that time
you threw a can of beer at me like a stone
you drunk too much wine
and threw up in the taxi cab on the way home
you looked like a mess
but i must confess
baby, i think i love you today

when i think what we could do
if i could only say to you, yeah
all of these things,
well do i dare
and would you care?

i think i love
everytime you honor me with a kiss
i think i love
well, there are just a million things i could list
should let you know
but maybe tomorrow
baby, i think i love you today


ja, så fin är den texten. idag har jag duschat, städat (men inte bäddat) och gått. jag har också ätit, och planerar att äta mer. ikväll ska jag väl se 4th kind och förhoppningsvis äta pizza, med min familj minus syster, eftersom båda kajsa och eda är absentee's. jag lyssnar på JAZZ (jamie cullum) och försöker komma på fina kombinationer av min garderob. jag läser på i love quotes, och ska också plugga skalor i gemu... på måndag och tisdag är det slagverkstad 2.0, och på onsdag är det försommarkonsert i hörsalen. det vore trevligt att se några kända ansikten på konserten, som är på MÅNDAG klockan NITTON och kostar TJUGO KRONOR för skolungdomar! imorgon ska jag rodda och öva inför det, tjoho. vilken söndag.

idag har jag lyckats vara ute från att det slutade regna tills det började igen. nu fattas bara lite datorspel med edvin the man, en pizza och en sån där kyss där jag försiktigt trycker henne mot väggen. det gör en hel vecka.

tills vidare: harebrahej!


2 t-shirts.

amercan apparel, 250 respektive 350 kronor. you dig?

möjligtvis tillbaka

jag lyssnar på the almost's little drummer boy (spotify:track:1EIAvuOrkkTpQzWb41sSh9). hemskt bra låt. imorgon är det bal, något som är anledningen till att jag, så fort jag skrivit klart detta inlägg ska ställa mig i typ badkaret och ge mig på att handtvätta två plagg. det ena är en vit skjorta, som jag ska ha imorgon tillsammans med andra diverse fina saker. den andra är en sådan här, som jag lyckades införskaffa när jag var i stockholm med Kajsas familj:
ja, jag klipper av mitt hår snart.
måste tillägga att jag är ironiskt nog lite sur för att vädret är så bra, eftersom jag köpte den perfekta vårjackan i fredags och nu inte har någon nytta av den. herregud. vart är världen påväg?
jag bara hoppas att skolan ska tagga ner lite. jag vill sova.

jamie cullum.

han är bra ju.
för övrigt så har min hund åkt iväg för 10 veckor. jag saknar henne.
mina kära föräldrar spenderar tiden med att slänga ut alla möbler, för vi ska ha visningar på lägenheten.
planen för framtiden:
köpa finbyxor - konfirmationsrep - kajsa sover över - bröllop - konfirmation - konfirmationsmiddag - terminsuppspelning - vårbal. herregud. att vi inte har gått och gömt oss allihop är ganska sjukligt.

jag måste ringa och få tillbaka mitt stativ. jag är lat.
för övrigt; saker jag tycker om - del 2:
lukten av nyklippt gräs och värme, hur jag ser ut i svarta finbyxor, och kajsas rumpa.

over and out, som en annan astronaut (skulle ha sagt.)

PS: spotify:user:aggressiv:playlist:5HKMKRWf1jZJoKnsqeZdOc

(kopiera och klistra in i spotifys sökfält.)

en helg med en farlig en.


för det första så har jag klippt mitt hår ganska så kort.
för det andra (det viktiga) så spenderade jag större delen av den här helgen hos världens bästa tjej. vi såg på två filmer, slogs mot hundar (som såsom bilden visar, var överallt. de var även fluffiga och väldigt fina) och hennes lillebror, åt chokladbollar och chokladpudding, sov i en bred säng, och spenderade flera timmar i den mossiga skogen där vi båda (men inte minst hon) blev blöta i rumpan. sedan gick vi hem, badade i ett bubbelbadkar och bastade, och sen fick jag sätta mig på bussen. men det var vackert!
för det tredje så JO JAG HAR VISST VÄRLDENS SÖTASTE HUND fast den där fluffiga kan få dela förstaplatsen.
för det fjärde så är jag nog den miljardte personen i världen som sagt detta till sig själv, men jag är så lycklig och förstår fan inte hur man kan känna såhär starkt för en annan person. det är sjukligt, och det är underbart. jag älskar dig!

ni får se en redig bild på mig inom en framtid. för övrigt sitter jag och funderar på vårjackor. som jag tänkter tvinga min pappa att köpa (en). på onsdag är det SMK, på torsdag är det dansuppvisning och på fredag åker jag till stockholm med mitt troll. (kajsa) helgen: eda.

over and out.

adam (läs: kissie)

t-shirt: cheap monday
jeans: cheap monday
strumpor: topeco
snusnäsduk: everywhere
ja, dagens. tjarå.

ogillar

jag ogillar: när folk droppar namnet på en random facebook-fansida och försöker övertyga alla i rummet om att det var ett skämt de precis kom på. (occasionally, så gör jag det här själv.)

saturn-day!

igår var det valborg, som mest gick ut på att jag och Kajsa spelade lite på drömnatten inför en söt publik på 3½ personer. sedan mötte vi upp Eda, gick runt och kollade på elden och åt på McDonalds, samt såg en del av "The Imaginarum of Doctor Parnasus". antar att vi ser klart den idag.
för drygt två timmar sedan åkte Kajsa härifrån, och jag har ätit och tänkte dra mig till E to the Da. ehe.
för övrigt har crystal castles släppt en ny skiva som är väldigt väldigt bra. jag fakkar ur till förstaspåret. crookers har också släppt.
jag taggar inför att dra med ett enormt sällskap till SMK's spelning och även till Midibyte's Dj-set. Alltihop denna månad. jag ska nog ta och köpa en jeansskjorta också. det blir vädligt bra.

RSS 2.0