nänu.

1. idag ska jag till stockholm, men först ska jag duscha och göra sallad (inte duscha och ha samlag, oskar. inte.) det ska bli trevligt, främst ska jag se på opera som en annan gubbe men jag ska även köpa jeans. det känns som att 100-kronors-cheap-mondays bara väntar på mig. de skriker mitt namn.
2. jag är så jävla trött på att folk klagar på andra. och att folk klagar på att folk klagar på dem. ett jävla whinande om hur synd det är om alla hela tiden. fy helvete. det är ju vår, men vissa måste tydligen dränka sig i massa skit för att de inte "förtjänar att må bra".
3. läste netto's reklamblad i morse och fann en bild på en mysdress i velour, och jag tänkte: "so kissie-style!". seriöst, när jag ser människor i rosa plyschdräkter vill jag slå dem och kräkas. samt klösa ut alla ögon inom en tiometersradio. jag liknar dem vid stenar, men det vore elakt för stenar. stenar är faktiskt användbara till saker, som att bygga broar eller kasta på folk som har sina hundar i väskorna. rosa mysdress visar tecken på total avsaknad av stil. och jag säger inte att jag klär mig snyggast i världen, men jag har i alla fall inte trampstamp och mysdress. puss.
4. jag vill ha ett par snygga kängor/stövlar jag kan ha till mina jeans. jag letar och letar. jag vill också ha en svart t-shirt. och solglasögon, som jag inte kommer använda.

1.2.

för det första: snön vägrar ge upp. jag blev så satans arg när jag såg den vita matta som lagt sig utomhus (och detta efter att ha varit VARMT och SOLIGT i hela helgen! hoppas det försvinner snart.) jävla fitta.
för det andra: jag har duschat och fixat mitt hår. kajsa kommer om en timme. jag är kär. det är underbart.

hittade världens snyggaste...

den här vill jag ha som jacka, och ja, det är drop dead, det står ju bara det på bröstet?
snälla pappa. jag ber på mina (nästan) bara knän. jag vet att du läser det här. jag kan betala lite! perfekt ju. puss. tack.

jag vill inte skriva rubrik.

jättetråkigt att vissa verkar vara arga. och djupa. på köpet. men jag låter dem hållas.
idag: är jag nöjd med mitt hår efter en dusch och ½ timmes fixande. jag är utseendekåt och får leva med det. sitter på lazyoaf och har spelat ricochet inifinity, samt smygätit påskägg. ska väl ta och se vad eda gör antar jag...
kanske vore trevligt om SARA ARVIDSSON kunde ta och ringa? fegis. fast fin fegis.
i veckan: (lol)
måndag, förhoppningsvis träffa kajsa! (älskade du, om du läser det här: min låtsasmamma sa att vi kanske skulle ut till vårat land då... jag ska kolla hur det blir <3)
tisdag, lkpg-folket? vore trevligt
varje dag, öva som fan (eva, vi kör gatumusik. jag kan shiver!)
någon dag, träffa festis (dejt med lilla gubben.)
puss.

pengar?

hittade in på den här sidan häromdagen och det var så fint så fint.
här är lite saker som numera står på min vill-ha-lista.


scarf, 10 pund

strumpor, 12 pund

världens finaste halsband, 12 pund

tygkasse, 6 pund (värt)

teshirt, 25 pund.

billig frakt var det också, och sen hade de massor assorted pins, klistermärken och fina böcker. hej då alla pengar... typ...

RSS 2.0