en lampa utan skärm

har någon ställt in i datorrummet. bra jobbat, någon!
jag sitter och kollar på t-shirtar på rumplo.com och önskar att jag hade alla. har dock bestämt mig för en, men tänker knappast visa den för er. lika lite som jag tänker driva poesiblogg tänker jag så.
längtar till skolan. vill bara spela, kan man inte göra för sällan. känner att jag måste börja använda hörselskydd, kunde lika gärna ta en kniv och hacka in i hörselgången.

det är snart lov. ska bli trevligt. ska träffa vänner (klara, peter, kanske linda och NATALI såklart) och försöka måla min farmors hus. behöver pengar till kläder, och 2-2500 sitter inte fel... annars får jag väl sälja kyssar på drottninggatan eller något.

det börjar bli dags att skaffa sig en tjocktröja och en halsduk och gå långa promenader genom norrköpings så kallade alléer med vänner och chailatte... och kanske supa lite också. det är ju trots allt höst, det måste såklart firas.

och så är det dags trycka alla dessa jävla t-shirts.

puss på snedden!

ett pinsamt inlägg

egentligen borde man ju skriva seriös blogg, men det är det ju ingen som orkar. jag har nog sagt/skrivit... FÖRLÅT; BLOGGAT OM det (hatar ordet) många gånger. det rör sig om flera hundra miljarder gånger alltså. men aldrig har jag hållit det. när jag tänker efter sviker jag ju mig själv. ja, jag ska i alla fall försöka hålla min kära läsarkrets (3 no-lifers och någon mer) vid liv genom att sakta men säkert uppdatera mer och mer om min vardag. för att passa på att göra lite reklam så networkar jag ju ordenligt på både Facebook (där jag heter Ad-am Hajpojken Ehlert) och Bilddagboken (där jag heter Aggressiv).

lena tycker inte om när man läser hennes blogg. i alla fall inte högt i datasalen. därför kan jag ju lika gärna skriva här att hon snyter sig med öppen mun, för det står det där också. mycket ska man vara med om innan mna dör! idag har jag tre koftor på mig, måste säga att det är väldigt varmt. sen så har jag växlat in små euromynt och köpt munkar, marsipan, wafers och 7-up. mycket trevligt men jag känner hur sockerchocken börjar avta, vilket leder till instant sömnattack.

för att flika in en fin till sak, så fick jag en mindre damp-attack förut när jag satt och lyssnade på Amiina i datasalen (på notify) och låten tar slut för att Ken Rings reklam ska spelas upp. "tja, jag heter ken ring/oyoyoyooyyo." blir ju uppriktigt sagt förbannad (blev ju uppriktigt sagt förbannad) så jag ställer mig upp, stolen faller med en duns bakom mig och jag skriker "VAD I HELVETE!". då blir man så arg, skulle kunna dödat min bror (om jag hade någon) av ren frustration.

nu är det här pinsamma bloginlägget slut, så nu kan lena läsa det högt för datasalens invånare (?). puss i radiobilarna och puss i svanken (???), och ha det inte bra.

Killevippen!

RSS 2.0