torsdag bara.

igår grillade jag med mina två kära bandmedlemmar. det var trevligt. vi såg filmen acceptance, spelade guitar hero och skrattade åt calles "positions"-app till iPod Touch.
idag ska jag duscha, städa golvet, och ligga i solen. tills vidare.

tant

jag luktar starkt av min mammas deodorant, jag har glömt min. jag vill inte lukta tant.
jag städar badrummet, mamma hade en ny idé...
later.

är dum i huvudet.

jag bor i ett hus på landet. med väldigt fin utsikt. ibland luktar det gödsel, och möblerna står överallt. men det är fint.
nu är jag i varje fall hemma i stan. på söndagar går det inga bussar. sedan i fredags har jag varit med kajsa. vi har gjort saker.
egentligen har jag intet lust att skriva blogg. fan vad fjantigt. det ska jag inte göra heller.

20:35

jag träffade carl idag, den jäveln. vi gick runt på stan och hade allmänt trevligt. jag kan faktiskt inte vänta tills vi kan spela ihop. sedan jag kom hem har jag i stort sett suttit här (på golvet) med blandat på stereon. basen får väggen bakom mig att vibrera, och det är en härlig känsla.

jag har också en känsla av att jag bara kommer äta makaroner den här veckan, och därav dö utav skörbjugg.

sen har jag lovat att klippa gräset också. så jävla dumt, hoppas jag får en slant. det ska jag i vilket fall göra imorgon. jag ska duscha också. om jag inte gör det ikväll. det vore så himla skönt att duscha nu.

jag ska nog ringa kajsa också.

hej då alla.


min blogg är bara text, men det är för att jag är så grym.

1. ja, som rubriken säger. borde kanske bli lite mer som krilly. (http://pleasedontfeedthemodels.blogg.se) min favoritblogg. men då måste jag skriva 3 gånger om dagen. kanske i sommar! kanske kanske. det är en fin blogg du har krilly, puss! för det första gillar jag bakgrunden. för det andra gillar jag det galet fina innehållet för att det är så oerhört varierat. fyra tummar. jag önskar min blogg var sådan. i och för sig gillar jag bakgrunden här också. vilken färg.

2. jag lider av ständiga säng-problem, tydligen. livet är ju det där som inträffar när man inte kan sova, och av 4 sommarlovsnätter har jag spenderat 3 med kajsa. 2 i min egen säng (90 centimeter, detta resulterar i svett, dålig sömn och ryggvärk), och en i kajsas vännina saras pappa mats säng (tempurmadrass, vilket resulterade i... enbart ryggvärk). jag fick igår natt "äntligen" sova ensam, det var skönt men jag väljer en trång nittiosäng med kajsa any day. det var hemskt tomt. jag kan sova med dig... varannan natt?
   men i varje fall, idag när jag vandrar in i den snart tomma lägenheten som min far inrättat sig i under 10 års tid och vandrar in i mitt rum, vad ser jag? en resesäng. en sådan där skramlig. med en tunn jävla madrassjävel på. jag kommer att sova så oerhört dåligt. i och för sig flyttar vi denna helg och då kommer jag återigen sova queensize (på landet), men tills dess! herregud. världen vill mig illa.

3. min ipod-sladd är borta. eller i alla fall på ett annat ställe. jag behöver musik på dropp. jag hoppas jag kan få en macbook som jag kan leda in i stereon. jag kommer att bli bortskämd. stackars mig.

4. jag hoppas den äldre mannen som bor granne med mig kan låta mig klippa föreningens gräsmatta hans vecka för 250 kronor. jag hoppas också kajsas kära mamma vill köpa mina converse SOM FÖR ÖVRIGT ÄR TILL SALU, helt oanvända blåa låga converse storlek 42½, 400 kronor. yez. nu ska jag koka makaroner. puss.

idag idag.

idag är en sådan där dag när man behöver skriva i sin blogg.
jag har spenderat i stort sett all min vakna och ej vakna tid sedan i torsdags med kajsa. det var hemskt trevligt, men jag längtar ändå efter att få lägga mig i min EGEN, TOMMA säng. Herregud.
vi slutade ettan i fredags. nu har vi inga treor. det känns konstigt. de är så fina. jag kommer sakna dem. vi skulle äta ihop med klassen innan utspringet, men alla ville olika. slutligen satt jag och smygåt av malins kinabuffetallrik.
eftersom kajsas mamma inte ville hämta henne så sov hon hos mig.
i fredags sov vi länge, typ till... tre... och sedan gick vi och hämtade pappas tolvsträngade (eftersom jag har spelat av ännu en sträng på min.) för att sedan röra oss och kolla på tapeter. jag kan inte mycket om tapeter, men jag vet nu att det finns väldigt många att välja på. vi gick hem och övade och fixade oss inför en spelning på "sommarlovsnatt". den gick oerhört bra! det tycker i och för sig inte kajsa, men vi vet att hon har fel.
vi gick hem, åt (chips) och sov. vi vaknade, chillade, kajsa åkte hem. men bara ett fåtal timmar, för klockan sju tog vi oss till ektorp där vi avnjöt ett stillsamt party hemma hos sara brohlin, tillsammans med jesse, jakob, lite ramunderfolk och en kille från rytmus. det var minst sagt trevligt.
jag och kajsa sov i saras pappas stora (men oerhört obekväma) säng. jag blev nyväckt av brandvarnaren som gick av när kajsa skulle rosta bröd? jag förstår liksom inte. till slut dränkte vi den och gick in till stan. kajsa blev hämtad och jag gick och provade sommartröjor.
jag behöver 650 kronor. jag ska köpa kortbyxor, ett linne och en orange t-shirt. there, i said it.
den här veckan ska vi flytta. lägenheten där jag bott i tio år ska vi flytta ut ur. till ett helt nytt hus. shit.
det kommer att bli fint. jag ska försöka hinna med att skrapa lite färg och måla lite också, så jag får pengar. annars, inga planer för sommaren.
imorgon ska jag vara med kajsa. vars namn jag för övrigt skrivit 8 gånger i denna text. eller var det sju? det är ett fint namn. puss. på er.

RSS 2.0