kände

kände verkligen att jag är här för mycket. vintern går vidare, och medans jag skänker småpengar till rädda barnen och snattar burn så kommer våren allt närmare. på söndag åker jag till fjällen tillsammans med kyrkan, min familj och en hel del skidor. gustav kommer dock att vara där, så lite värt är det.

förresten har jag börjat läsa kissies blogg. jag kan verkligen inte sluta. hon är så hemsk.

inlägg två

har aldrig laddat upp riktiga bilder på den här bloggen. tänkte spräcka ytan nu.
det här är jag, i en väldigt fin regnjacka. den är inte i min ägo. men den ska bli.
det här är någons ben.
för övrigt så känner jag mig psykiskt instabil. men det kanske är ett påhitt.
jag har börjat blöda näsblod 4 gånger på en vecka. jag vet inte om det är så bra.
kanske.

inlägg ett

jag ska modeblogga nu. lyder som följer:
har funnit en galet fin tröja (säger inte märket. för jag vill (töntvarning) vara ensam om den). den ska matchas (HAHAHA) med beiga chinos (inte pj-style, grymt snygga i promise) som kommer införskaffas snart (när jag har råd (gosh, gillar jag parenteser eller whaaat)).
den är lång och tiiight och kostar 399.
fann även lite snajdiga t-shirts, någon gång så!
t-shirt, t-shirt store, 279 kr.
munkjacka, long clothing, 35 dollar.
hej dååååå

alla hjärtans dag

fantasifull rubrik right? det är alla hjärtans dag idag. jag har ätit knäckebröd (ja, jag har slutat konsumera mjukt bröd) och ska nu fixa mitt hår, och sen möta felicia + sofia + massor annat folk, orkar inte skriva alla namn. det kan bli en trevlig dag. trots att jag är sjuk.

igår var jag hos eda och spelade Oblivion tills jag ramlade av stolen. fick enorm hosta på natten. jag undrar om det finns en connection. jag drömde om spelet i alla fall. inte friskt. idag har jag strumpor som det står "out of mind - back in five minutes" på. jag log när jag förstod.

puss på allt folk. hoppas alla eventuella läsare får en fantastisk alla hjärtans dag. jag hoppas att jag också får det.

någonting stulet

jag har en känsla av illamående i mig. och jag tror det är för att jag ätit alldeles för mycket saker. sedan jag gick upp har min diet bestått av två knäckemackor med ost, oboy, en bit tårta och alldeles för mycket plastigt godis á la lidl. men det är okej.
  i torsdags gick jag till Kåre (den 70årige, eventuellt homosexuelle mannen i huset bredvid) och frågade om han behövde hjälp med att skotta ut sin bil. han har varit i thailand i över en månad, och den stillastående bilen hade blivit totalt översnöad. han behövde hjälp. jag drog på mig min varmaste tröja (i lamull, mhm) och tog tag i en, två snöskyfflar. jag fick tvåhundra för besväret, och kontentan av det här är att jag har nya strumpor. tre par faktiskt. de är fina.

det ringer i mitt huvud. jag vill ha den här. den ska jag köpa.


så, vad gör jag? jag sitter vid datorn och har lärt mig två eller tre coldplaylåtar till. dock inte sången, för jag låter ungefär som en kråka så fort jag öppnar käften. jag... sitter och äter fler av det äckliga godisarna från lidl och försöker förklara för rebecca att hon faktiskt ser bra ut. det är svårt. hon vägrar inse.

sofia skrev något smart. hon skrev "tinnitus i hjärtat". om livet var facebook, så skulle jag gilla.


sick!

jag är sjuk. har fått i mig lite pasta och en semla, och ska återgå till det förstnämnda. det absoluta. sömnen. antar jag. jag har designat om min blogg. det här behöver jag verkligen slipa på, det ser ut som gräslök. i varje fall, ser min bilddagbok likadan ut. har hakat upp mig på citaten "reality continues to ruin my life" och "life in general ruin my nerves". det kanske är så, jag vet inte.

min ipodladdare har gått sönder. jag förbannar världen i tysthet. jag vet att jag är trist som varken laddar upp bilder, videos eller dikter, men sucks to be you.

03:31... bra jobbat.

har varit uppe på tok för sent två dagar i rad nu. och nu när jag satt här så kände jag att en uppdatering var på plats. har varit hemma hos eda och sett Sherlock Holmes, igen, och jäävvvlar. vad bra den filmen är. vill verkligen passa på att göra reklam. nu vet jag vad jag vill vara på halloween. sherlock.
igår (fredag) släpade jag (AND MY SUPERAWESOME GANG) mig/oss till Hageby Hus för att infinna oss vid Stage '10s deltävling där F-f-f-felicia skulle spela, vilket hon också gjorde. Det var underbart vackert, felicia försvann och vi åkte hem till Nellie där jag somnade och vaknade och gick hem. (inte att förglömma är att vi skrek upp till 104 decibel efter felicias lilla visa.)
idag (lördag) har det varit son-rep (symfoniorkestern, för er losers som inte VET), i stort sett hela dagen. det började tolv, och jag vaknade vid... tolv. jag plattade håret (mycket viktigt ja), gjorde en macka (ciabatta, longtimenosee för fan vad god den var) och sprang. men ja, det var totalt värt det när vi stod och skrek "KORAH, MATAH, KORAH, RAHTAHMAH" i De-Geer-hallen för 700 personer. pulsen var väl på samma siffra, antar jag. senare spatserade jag hem till eda för lite film och därifrån är jag hemkommen nu. klockan är sen.
vet inte varför det överhuvudtaget skulle vara intressant att läsa vad jag gjort. jag har bara tråkigt.
för övrigt funderar jag allvarligt på att börja dansa. det är maja och hedvig som har talat in mig i det här, men jag blir faktiskt lite pepp.
jag har träffat felicia mycket den senaste tiden ( =sedan jag skrev sist.)
hon är en fin en.

RSS 2.0